Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Maya
Ted jsem si prohlidla fotku a hrozne mi to pripomnelo jeden domecek kousek od Berounky. Je tam podobny pruh louky, ktera je oplocena a pani nam rikala, ze uz nekolikrat ho museli narovnavat, jak tam lidi lezou, aby si tudy zkratili cestu.. Prece nepujdou o dalsich 200m okolo…
Cajik
Mame dany cedulky na strome, ale lidi je proste ignoruji.
Jak na kadibudku? Vsichni mame kadibudky u chat, coz znamena, ze nejsou jen tak v lese, volne pristupne, ale patri k tem chatam. Ted u na vsech maji vsichni zamky, petelice, protoze neni nic prijemnyho, kdyz jdes na vlastni kadibudku a najdes tam horu nadeleni mimo misu ci mimo ktvor a nekteri to maji jeste rozpatlany ( asi prujem ). Fakt chces po nekom drbat budku horkou vodou a dezinfekci.. A opet je to o tom, ze vse je mimo stezku ,mimo cestu. Takze clovek musi bud lezt do strane ( chaty nejsou videt ) nebo z kopce dolu.
Nerikej mi, ze kdyz budes potrebavat na zachod, tak polezes do strane hledat tam nekde kadibudku. ? Lidi, co maji chaty primo u stezky, tak maji vse pozamykane, pozavirane, vsude cedulky, „plutky “ a stejne jim tam turisti lezou…
Fifi
Cedulky jsou, ale vetsina lidi je ignoruje. A to nemluvim o tom, ze spousta lidi ma psy, takze i to je nebezpecny .