Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
tak jsem napsala po dlouhé době dlouhý příspěvek a zmizl…znamení zhůry…dlouhý příspěvky nepsat-já vím…..
takDafi má na zítřek objednanýho holiče..
včera po ranní a nákupu jsem po ležingu na postýlce na terase šla z celou 4 fotit psy u vlčích máků…
vlčí mák roste hoodně u silnice na Vyškov,za barákem 2…
no nic,šla jsem kousek k lpě-holky se táhly,Dafča nechtěla jít,protože kopec/teplo a stejná trasa,Betty furt něco čmuchala,Max furt čmuchal,Žeryk šel na volno,udělala jsem pár fotek a směr k lípě po cestě myslivec v autě..tak narvat smečku na bok na obilí,myslivec začal kecat-že mám dobrej foták-nesnáším ho,je velkej,těžkej,a když se z ohnu práskám psy do hlavy…,ptal se,že mě dlouho neviděl,ani zde,ani v práci…..
no nic,po chvíli odjel,já šla kousek k lípě,jenže tam šel kdosi dolů,tak jsem zase urobila otočku a taky dolů,potkat někoho ze psem,když jdu ze 4 psama-polohluchou a poloslepou Betty nechcu-auto stačilo…
lezu směr ke křížku-krásný šípky,
jenže aby byly vidět na fotce mí zvířata a šípky tak bych musela venčit žirafy..no udělala jsem pár fotek,posunula se o kus dál a tvořila fotku s jediným!!mákem tím směrem-druhej máme za zahradou…
bud Dafči nebyly vidět oči,nebo se zvedl Max,nebo Betty,nebo zašlo slunko,snažila jsem se mít na fotce psy,mák,a nebe bez sloupu el.—-
mezitím jsem čučela doleva k cestě,mjestli nevyleze někdo ze psem…udělala jsem 20 fotek za odměnoání psů a upravování a šla dom
čučení hodinu intenzivně do zeleně mě tak nabudilo,že jsem pak večer uklidila barák-andulkám klec,mikrovlnku,nádobí,sporák,koupelku,zamést,prach,zrcadlo v síni,a tv a PC obrazovku-a jedno prskám kafe a po druhým chodí andulky….
po dnešní ranní a nákupu,a přesčasu jak taky jinak,mže jsem ležela s bolavými zády na postýlce u knížky a kafe-ajééé bude pršet…takže pudu narychlo ze psama-5minut před barák-tak mikunu,na ni výcvikovou sukni,elastáky domácí tenký,a růžový tklustý ponožky na nich….-NO KRASAVICA ÚPLNÁ::D
vylezu před barák-neprší,tak to vezmu směr cvičák,fotbalový hřiště,kde Dafča na povel obíhá brnku a Žeryka ležícího,nosí peněženku a vyhledává dřívko-kostičku dřeva,dělá kroky a cviky u nohy a Žeryk blbne s mmíčkem a kroky a chůzi a Dafi ještě přes celý hřiště běží ukázat plácntím na lavku lavičku pak za deště hrrr dom,na sedačku pod dečku,a kafe,ted si dá další kafe a pudu něco dělat,at to nevypadá že bydlíme v kotci kříženým s voliérou…
upadnou mi záda…chcu koníka…..chjo…
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem MirkaD.