Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

PetraK
    Ale i kadibydka prontabor je soukroma pro tabor.

Takze co kdyz kadibudka na louce s ristreskem neni pro tabor ale jednoho sokromnika co tam vzdy v lete tabori sam?

Proste vzdycky je soukroma… takze je to techjicky vzdycky spatne, ale prislo mi vzdy tak jako lepsi ji vyuzit, nez jit vedle:D

Takze ja se jen snazim zjistit jaky na to plati pravidla, kdyz jedno ne a druhy jo a pro me to je ale uplne stejny. Jak se to sakra rozlosije? 😀

To jak ted psala myslim kimi na zviretnik ze z osobniho setkani pozna umysly cloveka. Jako jak? 😀

Ps: to mi pripomelo, ze mam rozposlouchamy ty deprese a tam rika borec,ze v mozku je takova cast, ktera znamena ze clovek rozpoznava obliceje od sebe (aha ja s tim mam problem a nechapu proc ve filmu cizi zenska bere dite ze skolky a dite se enbrani – matka se jen prevlekla a precesala, proc policajt schovava dukazy o vrazde – aha to se jen vrah oholil „na policajta“ a tak. Ja kdyz se s nekym divam na film tak yo je pprad „ta uz tam byla? To je zas kdo? A tahlr tam byla? Ano, prad stejna zena:D

A pry tato stejna cast ma za ukol i rozpoznavat emoce (aha, ja je rozpoznavat neumim) tak sem si to vcera vygooglila a aha, pro osoby s pas je toto dost typicke:D zajimavy, jeste sem to nedoposlechla.

Akorat sem doted nevedela ze emoce nerozpoznam,prece kdyz clovek breci tak breci kdyz se smeje tak se smeje a kdyz nedela ni jedno tak neni na zadne strane:D jednpduchy hak fakcka… 😀

Si nemela mezistav? Vcera vecer jeste dokonaly? 😀 tak doufam, at ti to ponkadereni s tim komandem.zustane dlouho zase dokonaly:)

Myslim ze jediny vzacny pllrmeno co poznam je moje labilkoira 😀

Korkace bych teda nevylustila:D