Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak dneska se jdu konečně kadeřit. Zas to z ničehož nic skočilo z toho – tak teď je to dokonalý do krucinál vypadám hrozně 😀 . A dneska ráno jsem si konečně byla schopná nachystat telefén, abych vyfotila husénky…….. a voni tam husy nebyly 😀 škoda, škoda, teď dvakrát za sebou jsme mohli zastavit u krajnice a já je mohla pozorovat. To byl hnedle jinčí start do novýho dne.

černej čaj

stado trba 8 kde se bezne delaji detsky tabory
    no ale my nemluvíme o kadibudce pro dětský tábory, kam chodí ročně třista lidí. My mluvíme o soukromý kadibudce u chaty, která se rovná prostě Tvojí soukromý toaletě doma. Taky bys přece nebyla nadšená, kdyby u tebe doma někdo zazvonil a vrthnul by ti na záchod.

Já myslím, že běžný člověk dokáže rozlišit bezohlednýho dementa od slušně se chovajícího člověka, který přijde, pozdraví a zeptá se, poprosí. No ale nevylučuje to, že i ten běžný člověk může mít těch předchozích – tedy dementních, plný brejle a holt zareaguje blbě, protože už mu to přijde jako poslední kapka. Když se lidi chovali normálně a ne jako hovada, tak by se Ti to nestalo, dneska už díky těm, kteří se chovají, jak se chovají, se to stát i může, no. S tím nic nenadělá. A není to o tom, že ty jako jedinec mu budeš vadit, obtěžovat ho, bohužel tam prostě předtím prošlo stádo hovad. Hele Pepa Dvořák má chalupu kousek od hradu Kost. A co myslíš? Kdejaký hovado, místo, aby tím spíš prošlo bez povšimnutí a pokračovalo plynule ve směru svý cesty, tak nakukuje, zkoumá, vočumuje.