Odpověď na: Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II Odpověď na: Dvě pudle II

Fifi

Ale jo, to ja chapu a s Pepinem to taky tak delam. Jenze pro ohare je fajn to slideni a vystavovani zvere, pudlice jsou lovci jinsiho druhu. Takze vybehat se po cerstvy stope na ohraniceny zahrade pro semika mi prijde jako bezvadny a bezpecny vylitani. S tim, ze priste treba Semikova pocka, az panicka obhlidne teren a litat si tam jelito flekaty bude az po hačí, ocním kontaktu a muzes…
    Jen mi neprijde, ze by Thielli udelala neco spatne, cuba nemela obojek signalni, jak psala Petrs, taky bych fenu v takovou chvili neprivolavala.
    Mi to pripomina Pepina blahe pameti pred rokem a jeho raus z cehokoliv, co slo/jelo kolem plotu. Tam jsem si to musela natvrdo u nej vydobit pomoci flasky s vodou, aby me vubec zacal vnimat, delat drsnacku, ze plot je MUJ! Rok to trvalo a to ho mam od stenete.
    Thielli ma flekatou tak nejak 4 mesice, cuba taky asi dohani vsechno, oc byla pripravena.
    No nic, je fajn, ze mame kazda svuj nazor, ze si clovek muze z podoteku ostatnich vydobat, vyzobat to nej pro svuj pripad, pro svyho pesana. 🙂