Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fifi

Zdravicko vespolek,
    tu to dneska bylo jak na namesti. Jedu objizdkou, prijizdim k baraku a prede mnou obr bus, ze kteryho se trousi lidi. Brazilsti zemedelci prijeli omrknout brokolicu! 😀

Kachna
    U nás se bere jako standard, že si lidi vstupují na zahrady.
    Ti pujcim na chvili Pepina ci Ruzenku, chces? 🙂

Brutice
    Oplotit bohuzel nelze.. jsme ve strani na pronahatem pozemku a majitele jasne dali na jevo, ze si nepreji ploty a ani nic rozdelujiciho.
    Ok, ale treba cedulky „Nevstupovat“ nebo paska na stromy a „soukromý majetek“, pripadne cedulky se siluetou psa – to by snad majitele nepopudilo? Jinak pak lidi opravdu tezko poznaji, ze tudyma ne-e.

Esusova
    Zdravim depresivniho fleka, uz se s Konevem smirila? 🙂
    to si říkám, kurnik z čeho tohle u něj vychází, teď si nevybavím, oni se nenarodili v útulku? že ne? Musel tedy něco prožít děsnýho?
    Narodil se v nejakym squatu, do utulku byl jen prevezenej pred odberem. Neco se tam udat muselo nebo mu to predela fena v ramci epigenetiky. On je takovej psi autista, je spokojenej v zabehlym rezimu, cokoliv novyho (pristroje, prostredi) by to chtelo davkovat po kapickach. Jsem ho tuhle vyvedla po navsi a byl rozstrelenej. Sem uplne videla, jak nestiha vcucavat vjemy, bo byl kousek od domova a to je jiny, nez kdyz ho vyvezes do mesta. Tam si kraci jak pantata suveren, prepne se do autopilota, bo vjemu je prilis, je prehlcenej…

Cernej caj
    Juu, pozdravuj Birmicu od nas a moc si protapku uzijte! 🙂
    A neber vsechno tak vztahovacne na sebe, ty jiste poznas, kudy jit/nejit, ty rozhodne nepatris mezi neomaleny „turisty“.
    ale zas pokud jde o nejakou kadibudku v lese, tak by me nenapadlo, ze majiteli vic vadi, ze ji nekdo pouzitl,
    Mne to prijde jako zasah do soukromi, boze, co mi ma co nekdo cizi lezt na kadibudku?! Bez dovoleni? Fujek. Urcite Brutovic nemaji kadibudku kilak od chaticky…