Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jo, první samostatnej den máme za sebou – už jsem to posepisovala. Od zítřka začíná Koněfský hlásání. Tak si zase zvykám, že jsou momentálně při venčení tři. Blbý pro mě je to vodítko, to víme 😀 , ale nelajsnu si cizího pesana mít v cizím prostředí na volno, se bojim, Tali se taky bojí 😀 😀 , že nám TO tady zvostane. Má deprézi, chudera nebohá flekatá. ale včera probíhalo mohutný vzájemný očmuchávání a i nějakej náznak, že by se šly honit. Na zahradě, páč venku nejni čas.

Kimi – velkokgratulace k žižkovnýmu synátorovi. Věřím, že se Ti hrudní košik dme oprávněnou pýchou. Jsi matka hrdobec!!

Dennyky
    Ta posledni foto je z Madarska kde jsme byli jednu noc ubytovani a pan majitel nam delal snidani. J

nemohl by jezdit dělat snídani k nám? 😀 Užívejte si to.

Fifi
    , ne fyzicky) ta strunovka, kterou neznal, vratil se i s klasickou sekackou zase na zacatek.

to si říkám, kurnik z čeho tohle u něj vychází, teď si nevybavím, oni se nenarodili v útulku? že ne? Musel tedy něco prožít děsnýho?

Mi to nedalo a este sem ted vzala strunovku,
    ešče, že Tě má, páč jinej by se na to vyprd a pes by skončil za mřížema – v tom lepším případku.

Stejne je bezva, ze je muzes mit takhle pohromade, ze spolu vychazi
    jo to jo, to jsem fakt ráda a doufám, že jim to vydrží. Tak oni ti ohaři takový jsou většinou. jo, kdyby to byl hošíček, tak to už bych teď asi Rumíčkovi neudělala, chci aby měl po tom rušným životě s Taliprtkou už fakt klídek a nemusel nic řešit.

Mirka D.
    16 let to je ale číslice, tak ať je Betka co nejdýl co nejvíc jak mladice.

Brut
    edriv kocku sledovala, jak kdyby mela 4hlavy.
    To fakt Clo nechapala. Vzdyt si s ni kocky hraji To fakt Clo nechapala. Vzdyt si s ni kocky hraji

a uplně jí vidim!! 😀 brouček malá 😀

) a ro nemluvim o tech, kteri si klidne dojdou na vasi kadibudku … Proste des..
    no ty kráso, řvala bych jak prokopnutá!! Tohle je hrozný, hrozný, slušný lidi jsou tlačený debilama do kouta, to nesnášim. Mám ještě tu nevýhodu, že mám po po otci implantovaný gen proti debilitě, jak je někdo debilní, mám problém 😀 a von pak se mnou. A vono jich přibejvá.

kroupy u nás teda nebyly, jen krásný zahradnický deštíček, tak jsem ani nemusela zalívat, jen to, co je pod střechou.

Maya
    s chatickou teda echt zazitky, ja bych ty lidi asi pozabijela
    no viď? Jak je možný, že se ta debilita a vodrzlost takhle množí sakra??? vždycky se respektovalo soukromí.

Zlatka
    ,nechtěj vědět co jsem si vyslechla

šmejdi drzý! Dobřes jim to řekla!! Příště si vezmi Trixidlo a povol vodítko.