Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

Esuska
    No, musela jsem se smat. Nedriv kocku sledovala, jak kdyby mela 4hlavy. ? Kdyz v ty svy kebulce schroustala informaci, ze je to normalni kocka, tak se chtela kamaradit. Coz kocka odmitala a radne sycela. To fakt Clo nechapala. Vzdyt si s ni kocky hraji ? .. Musim rict, ze jsme radeji sly, ale asi budeme cicinu vidat casteji. Pry tudy chodi na a pravidelne prochazky.

Dobre si udelala s okurkovou postylkou. Ja je budu sazet zitra. Dneska jsme koupili jeste trochu zeminy…

Aaano, mame doma kone .. sice ne na balkone, ale to nevadi. Je krasavec ?

Od covidu mame v chate velky problem. Lidi zacali lezt mimo stezky a tak uz neni nikde klid. Sedis pred chatou , odpocivas a najednou ti strani vylezou lidi a dost odrzlevchteji napit nebo maji cokla na volno ( neee, on se nepere, on je hodnej.. pritom ma ocas jak antenu, chlupy mu stoji a usi naspicovany, zuby venku.. ) a ro nemluvim o tech, kteri si klidne dojdou na vasi kadibudku … Proste des..

Cajik
    Prave ,se mi libi, ze je jako list ?

Fifi
    Teda, ro je dilo s Pepinwm. Jsi moc hryzla nebo to vzal jen na modriny? Tyhle prebliky jsou hrozny.

Kobylak se narodil v listopadu, ted se naposledy svlekl ( tada, predpokladam, ze je to posledni svlek ) a od ted bude zit cca rok. Je zvykly chodit po ruce, tak jsem zvedava, jaky to bude , kdyz je takhle velky a ma kridla.. Podam report..

MirkaD
    Moc gratulujeme babicce a hlavne, at ji co nejdyl drzi zdravicko. ? Je krasna, babuska ♥️