Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

, i na snezce 2 roky zpet v cervenci o vikendu tam nikdo nebyl:D

tak to se mi na sněžce nikdy nepodařilo. a to i když to bylo mimo sezónu. jak se někam můžou lidi vyvézt, jsou tam. Pamatuju, jak jsme od Trojanovic vysupěli na Radhošť a zatímco při naší první návštěvě, kdy byla mlha a blbý počasí jsme to tam měli pro sebeˇ(úžasný byla pak cesta dolů, vysokými kapradinami v mokru a tichu, člověk čekal jen kdy se ozve pterodaktyl :D), tak podruhý to tam bylo jak Václavák, davy – fakt nekecám 😮 , kočárky a zase davy. Sjeli jsme dolů natošup.

Jo, po lyžích se mi občas stýská, opravdu mě postavili na lyže, jak jsem začala chodit, takže jsem se sjezdovkama srostlá, ale fakt mi ty poslední tři zkušenosti stačily, ty předchozí ani nepočítám. Chápu, že to může působit škarohlídsky, ale prostě ta koncentrace blbců roste a je pro mě neúnosná. Chovají se na tý sjezdovce jak bezohlední bezmozci. Jasně, ne všichni, ale ty poslední tři roky -asi jsem měla smůlu – jsem pokaždý na někoho takovýho narazila.

m.kyvla kolegum na 100 vokolo brna, p
    tak si to zopákneš. Sice ne do plnejch, ale ona i třicka stojí za to. Přeju dobrý počasí.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.