Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

Esuska
    Ty uz mas lumpici na hlidani. To musi mit Rumicek radost ?
    Nj, pusinky od blazinku jsou nekdy nebezpecny, kdyz si clovek vcas nekryje chrup. ??
    Obcas se mi moc libi byt slamenou vdovou. Ale za chvilicku dorazi prespat synek, takze jsem si moc volna neuzila ?

Jsem na mrnouse zvedava a doufam, ze to pomuze. V zari pujde do predskolni tridy, takze je nejvyssi cas najit nejakou komunikacni variantu..

O Dolni Morave me ani nemluv.. Szrasny, co tam udelali za opicarnu a ty davy lidi, ktery lezou i okolo me nici. Taky tam nepojedeme, tohle bych nedala.

Fifi
    Moc dekuji za prani ?

Koukam, ze mas vykopavaci a zraci cetu. ? Ja rajcatka zasadila zacatkem tydne a od ty chvile sly teploty dolu. Takze je kazdy vecer balim do textilu a delam tady strasidla. ? Doufam, ze uz zustanou teploty nad nulou a budu moct dat ven i papriky a okurky. Nebavi me je nosit sem tam…

Teda Netvurek je i zahradnik, tim si se nepochlubila . ?? A gurman k tomu.. Vi, co je dobryho. ☺️
    Pripomnela si mi lonskou historku u sousedky. Dozraly ji prvni 4 jahody a mela takovou radost, ze je vyfotila a poslala mi je s tim, ze odpoledne dorazi synek, tak si je utrhne.. Vecer s ni mluvim a rikam:“ To si mladej moc nepochutnal, kdyz dozraly jen 4 kousky. “ A ona se zacala smat. Fotila je dopoledne a kluk dorazil okolo druhy. Kdyz si je sel utrhnout, tak se ji ptal, jestli si dela legraci a ma je utrzeny v lednici. Sla se podivat bliz a objevila zbytecek jedny, na ktere hodovaly dve vosy. Ty potvory ji je vsechny stihly sezrat. ??
    Rikala, ze kdyby nemela fotky jako dukaz, tak by si nyslela, ze je cvok…