Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Petrs01
Nevim, na jakem principu to funguje ( nam teda na zadnem, takze hezky vratim ), ale kamaradka je na psa pouziva a neni sama, pochvaluje si to. Ono tech frekvenci je vic,co clovek a dalsi zvirata neslysi, ale v nekterych vecech se pouzivaji. Ale jak rikam, nas nefunguje a zkouset ho znovu nebudu.
Necham obojek, kvasnice a budu dal delat odvar z bylin a ten strikat pred prochazkou na nohy a brisko Clo stejne jako na sve nohy. Po case vyhodnotim, jak to funguje ci nefunguje.
Ultrazvukova pistalka je tak trochu kapitola sama pro sebe. Ja ji pouzivala na Dennynku a fungovala. Jen clovek musel pokazde piskat stejne, coz je problem, kdyz ten zvuk neslysis. Takze jsem piskala na tri nadechy, ktere pro me byly nejlehci.
Ona podobne funguje ovcacka, kterou sice slysis, ale taky musis najit ten spravny zpusob, jinak delas psovi v hlave gulas..
Zlatka
Ja mam jahudky previsle a spodni cast pravidelne sklizi Clo ? ? . Vzdycky detem rikam, at ji neco nechaji a ony se rady podeli. Jen musim hlidat, aby mi truhlik nesundala, kdyz se snazi jahudku sezrat. ?
Denny
Ale to zni dobre, ze uz jsou nemecke chutne jahudky. U nas je prodavali loni spolecne s ceskymi a jediny rozdil byl v barve jahudky. Ty nase byly matnejsi cervene a ty nemecke takove lesklejsi. Ale chutove zadny rozdil a i vune stejna. ☺️
Co se tyka intolerance na mliko nebo na mlecnou bilkovinu, tak to ma nase nejstarsi. Do omacek davame ryzovou smetanu nebo mleko, je hodne neutralni na rozdil od sojoveho,kdyre nechava povlak na jazyku, na piti si dava kokosove nebo mandlove mleko a z neho delame i pudinky. Kdyz peceme, tak pouzivame misto mleka vodu, nenasla jsem zadny recept, kde by byl rozdil v chuti, kdyz je potreba maslo, tak davame chutove neutralni olej. Jedine, kde je proste problem, tak jsou zmrzliny a podobne pochutiny. Ale na jsme prisli.. Kdyz dodrzuje dietu, tak si klasickou zmrzlinu muze dat. Ne kazdy den, ale 1x za tyden bez problemu. Tak drzim palce, at mas i tu zmrzlinu bez problemu. ??