Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

Esuska

Peti, jasne ze dam vedet, jestli to na prcka vubec funguje. Ale psycholozka rikala,ze uz to nejake maminky zkousely a dite se chytilo. Ne,ze by to bylo na vyznamenani, ale domluvi se, coz je nejdulezitejsi.

Nemuzes srovnavat Depesaky s Ramstajnama. To je jina liga.? Depesaci se daji poslouchat a clovek se i nabudi k nejake akci, ale ti druzi jen dusaji ??

Nj, strasne to utika a popravde receno Svini byla jen jedna. Zadna dalsi se ji proste nevyrovna ( kde by si taky hledala uplne blbou kocku, ze? ?? ), takze kocici prisrustek neplanujeme. Navic, ja mela na Svii alergii a bohuzel, mam ji i na jiny kocky . Kdyz hlidam sousedovic Micku, tak se pokazde desne drbu a kaslu. Takze jsem se rozhodli, ze postavime Svi na piedestal a zustane jedina, jedinecna a nejlepsi z nejlepsich. Proste prvni a posledni….

Nj, ty mas vlastne smecku vitaci, mazlici, milujici , takze je jasny, ze pani elektrikari, bagristi atd jsou velice vitani a milovani. ? To Clo sedi kouka jak kakabus a hlida, co dany clovek dela. Z praxe vim, ze tohle nevinne sledovani nebyva az tak nevinne, tak jsem v pozoru a radeji ji drzim od vsech o kousek dal. ??

Vcera prijel sezobnout prvni jahudky Kiki. Zbastil prvni jahudku a povida: “ Ty jsou nejlepsi, co jsem kdy mel!“ ?♥️
    Koupila jsem totiz novy, neprevisly, takze nahore na zahonku budu mit hezky trsicky ,az se rozrostou. ?