Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsme zase škrábali auto a já byla ráda, že jsem na noc – po dvou otužovacích nocích, dala vyvenčenou zeleninu zase dom. Jestli Ventusky nekecá – a to většinou nekecá, tak se to posunulo , ta největší ranní zima z neděle na teď a sobotu, takže bych teoretícky mohla v neděli ráno už všechno vykopnout do záhonů, páč má být osm stupenců v pět ráno a pak už dobrý. Tak snad???

Dennyky
    ty jo, tak u vás to zase vzalo ořešáky? Jsem se modlila, aby to naši ustáli, zatím zdá se , že dobrý. U nás to bylo zvláštní, námraza byla jen děsně úsekově. Kus trávy tady, pak nic…. pak zas támhle. a to auto. Teď už by se ty teploty měly fakt zvedat. Snad. Mně ta zima – chladno taky neva, ale když přijdou mrazíky takhle pozdě, je to pitomý dost.

Eh, udělala jsem si snídani – z domova mám chleba se šunkou a se sýrem, nasekala jsem si na to pažitku a opepřila to. Bohužel moc 😀 😀 . Ale třeba mi to uvolní ty dutiny 🙂

Brut
    Predstav si, ze dneska psycholozka radila, at na malyho zkousime mluvit anglicky, poustime mu anglicky pohadky, pisnicky. Ze pry aj neni tak tezka na komunikaci a mohl by se chytit, rozmluvit.. Kez by to tak bylo

Jestli myslis hudbou to tvoje dus, dus, dus, tak ba to bych si asi taky musela dat nejaky lektvar
    no právě nemusela, to Tě nahodí tak, že pak jedeš jak Spýdy González 😀 . ale ne není to jen o dus-dus. Jsme byli na koncíku Lakeside X a supr jsem si to protancovala. A! Nezapomínej na Depešáky.

žjo, to je novátorskej nápad!! No ale je to fakt, angličtina prot češtině je jednoduchá. Tak to jsem zvědavá, jestli do toho půjdete a jak to bude probíhat. kdyby se to povedlo, byla by to pro něj určitě velká úleva, že se může domluvit.

t a pripravil mi nocni zimnici, vysokou horecku, ktera padla az k ranu.
    ty vado, si Tě to podává teda.
    na zemi
    někde má chybu v softwéru pani terapeutka 😀

My uz jsem rok a pul bez Svini
    ježiš tak dlouho už? A uvažuješ o jiné kočce? I třeba kvůli myším?

Už mi dozrávají další dvě jahůdy, těším se na ně.
    U nás nejen bagrista jest oblíben /svého psa nevozí, neb o něm tvrdí, že je idiot 😀 /, taky tesaři, zedníci, koňáci, děti z vesnice, hasiči, paní na odečet plynu…………doplň klidně další 😀 Topenář nám je dokonce venčil 😀 Toho vyloženě milujou, pana Topenáře.

nemusis chytat taky vsechno, co nam ja ?
    no já se snažim, zatim bojuju s rýmičkou. Jsem taky moc ráda, že se vše nějak posedalo. Nový kolega je fajn, snažím s mu pomáhat, aby si to sedlo i u něj. Čekám, kdo bude dalším malým šéfem. Pokud by nastala varianta, které nedávno přišla na přetřes, bylo by to asi fajn a nejlepší řešení. Uvidím, nechávám se překvapit, nepátrám, třeba budu příjemně překvapena.

Maya
    objevila jsem dalsi bazmek
    ha, vokážu bazmek doma – mohl by se hodit , když na chalupě potřebujem po sezóně čistit sekací stroje, dík. na co to chceš Ty? ( v Domečku máme Wapku)

Fifi
    To je tak na ten kastrol s pripalenym pudinkem od Dennyky, ne? ?
    😀 😀 blbá! Sem si to představila. No ale koukám, že máš stejnej dotaz.

Já nemožu zabít nic. Jen malý zvíře v nouzi. Tedy jednu myš, kterou ulovil Mouses a ona ještě nebyla mrtvá.

To jen mne Pepin na vychazce prekvapil, byl zase za vetsiho vzornaka ohledne privolani nez ta cerna kravicka.

JOOOOOOOOOOOOOOO!! JOOOOO, JOO!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a …..už sem zticha, já vim, já vim.

Mirka D.
    u,spokojeně udělal-UF-takový to vzdychnutí a usnul:D
    to znám, takový to, bože to jí / jemu to trvalo!! Je snad úplně blbá/blbej 😀