Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

Esuska
    Gratuluji k prvni vypestovane, sladoucke jahudce a drzim palce, at jich je jeste mnoooho. ?
    Pan bagrista je koukam oblibeny na vice frontach. U nas si dokonce vozil vlastniho psa Edu. ?

Zadny bacily, zadny nemoce tfuj, tfuj, tfuj.. hezky zdrava bud , nemusis chytat taky vsechno, co nam ja ?

Mam velkou radost, fakt velkou, ze ti to v praci klape. A doufam, ze to vydrzi. Je super, ze si system pochvalila. To je moc hezke , udelala si chlapickum hezky den. ☺️

Jestli myslis hudbou to tvoje dus, dus, dus, tak ba to bych si asi taky musela dat nejaky lektvar. ???

Mas pravdu, precedo. Jsou lidi, co by meli problem s vychovou od civavy pres rtw az po dogu. Bohuzel zacinam mit pocit, ze jich je cim dal vic…

Petrs01
    Bohuzel, samotne Foresto mi letos nefunguje ? a nejsem sama, jak jsem zjistila .. Cely roky bez problemu, ale ted je to u nas masakr. Staci vyjit pred barak, kde jsme meli do vcerejska travu skoro po pas a hned jsem pres Foresto sundavala 4-5 klistat. A kdyz jsem sli na louku, tak to bylo jeste horsi. ?
    Ten odpuzovac je na nejaky frekvenci, co psum a kockam nevadi. Dava se jen na vychazku. Dostala jsem ho od kamaradky, ktera je pouziva uz par let a ji funguji.
    Odmitam davat Clo tabletu, pipety nam nikdy nefungovaly a jiny obojky taky ne. Takze musim experimentovat a doufat, ze to nejak vychytam.