Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Zdravim vespolek
Hlasim, ze moribundus se me nechce pustit a pripravil mi nocni zimnici, vysokou horecku, ktera padla az k ranu. Doufam, ze to byl posledni zachvev a bude klid. Clo je rozena terapeutka. ? Umi lezet a spat pritulena, ale po chvili se zacne roztahovat a clovek by skoncil na zemi. ??
Zlatka
Ja mam od malinka problem se zabitim zvirat. Kdyz jsem jezdila k babi a tetam, tak pokazde zabijeli kraliky, kurata, obcas veprika. Ja utikala pryc a maso jsem ten den nejedla, coz mi zustalo do dnes. Delali si ze me legraci,protoze na Morave na vesnici bylo bezny, ze co vypestuji, to sni. Me vzdycky rikali, ze bych umrela hlady. Jednou se me teta snazila donutit klepnout kralika.. no, dopadlo to tak, ze kralika honili po dvorku a me sbirali ze zeme. ? Pochopili, ze tudy cesta nepovede.
Maso jim, ale jen v omezene mire, pokud to jde, tak mistni, z domacich zdroju. Ale zabit? Ne, to bych nemohla…
Mimochodem, krasneho kocourka nebo je to kocicka, mas.☺️ My uz jsem rok a pul bez Svini a musim rict, ze mi chybi. Tech 18 let bylo obcas narocnych, ale nevymenila bych ani jeden…