Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Ha Brůtice se uzdravuje, já teprve, zdá se zahajuju, něco jsem si pořídila. Uvidíme, jak to bude zítra, jestli se s tím poperu na votočku, nebo to bude na dýl. Dneska prší, takže nejedeme sekat na chalupu, ani nebudu řádit na záhonech, pílit dřevo, jako včera, budu hodná Hausfrau a jen mávat hadrama. Aspoň nebudu muset o víkendu.
Takyyy už mám za sebou první jahodovou ochutnávku, takýýý. MŃam Těším se, těším, na jahodový órchije!
Je dobre, ze nebudes experimentovat s vydrzi a pripadnym stavem pred vypnutim
nenene, kdepak, na to se mám dost ráda 😀 a mně stačí kolikrát jen hudba, když se to správně namixuje, nakopne mě to. Nechápu ty, co na tancování potřebujou jet nějaký drogy.
ze si te v prac.procesu povazuji
Heh, jo Ešuska na každé pracoviště, viď? Náhododou ale šéf mi poděkoval, páč jsem konala bezodkladně, aniž by to bylo na mě, jenže, kdybych nekonala já, nekonal ten, kdo konat měl a ono by se to mohlo pak svézt právě po šéfovi, a protože je to hodnej člověk, tak to nechci. Jinak jo, sedlo si toho spousta a novej systém celkem poslušně maká a jsou tam fajn vychytávky, tak jsem to tomu člověku, kterej to měl celý na hrbu řekla, že se mi to už takhle líbí a je fajn se v tom pohybovat. Páč když na něco nadávám, že to je nefunkční, je pak taky dobrý to spravedlivě vychválit, když to funkční už je, že jo.
Bižoni jsou blázni. Máme tady jednoho, miluje Taliprdnici, jak jí vidí, uteče jim za náma a s radostí se nechá kutálet listím. Já už to neřeším, oba si to užívaj, Rumouš trochu nevrle čumí, protože ano je to otravná blecha,ale už se naučil si Rumíčka nevšímat a dělá hovadiny jen stali, tak ho chvíli kutálí tím listím a pak jde. A von taky. S náma 😀 Každopádně Rumouš by to taky nesnesl. Aji Ešus neměl rád,když byl pes takhle pošahanej, byla tehdy v okolí boxerka a ta fakt neměla stopku, ani když jí to třistakrát řekl slušně , tak pak už na ni zařval hnusně. Jenže příště to stejný, bez brzdy.
Fifi
tehle prcku dycky rikam, ze kdyby meli rtw, vychovavali by je jinak.
já se trochu bojím, Fifi, že nikoliv. Viz ta výš zmiňovaná boxerka, nebo fena RTW z vedlejšího vchodu tehdy, ani ta apenzelka pak nebyla jiná. Prostě tihle lidi to mají bohužel pořád stejný. Malej, nebo velkej.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.