Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já jsem včéra odpolko normálně vytuhla? Na gaučíku? Po svém výletě domů autobusem a posezení na zápraží. Bylo jasný, že přijde buřina, tak jsem si udělala pohodlíčko, pustila ZOOM, kde dávali o vlcích a …..bohužel to neviděla 😀 😀 .Ani ten následující dokument o králi Šalamounovi 😀 😀 Krásně zabouřilo, zapršelo a teď prší zase. Brtnik mi cestou domů nakoupil milijardu kytiček. Mám Flaxy, verbeny, echinacey. Moc od všeho. Budu sázet, až trochu proschne půda, teď by to nebylo ideální. A ohaři měli návštěvu, přijel jim pan bagrista 😀

A POZORTE!! MĚLA JSOU VČERA SVOU PRVNÍ VLASTNÍ ČERVENOU A ÚŽASNOU JAHODU. EŠČE TAM MÁM DALŠÍ DVĚ HOTOVÝ. Ty si schovávám, jako odměnu za přežití pracovního dne.
    A leze na mě choroba? Nevim. Zatím mám upchatý nos.

Zlatko
    taky bych nemohla chovat, nemohla, já se přiznám a to není nic proti těm lidem, vůbec, vůbec, že mi nejde pochopit, jak se radují z malých kuřátek, housátek a králíčků a pak . Já vím, že je to normální, že normální nejsem já, ale prostě nejde mi to. Neuměla bych se radovat z drobečků narozených s vědomím, že je zabiju a sežeru. Byla jsem se tuhle podívat na kůzlátka, paní je má pojmenovaný, chová je v ruce, a už je má prodaný na výkrm. Neumím to, neumím, vždy bych všechno chovala na dožití. Je fajn, že ta slepice se dá chovat sice na užitek, ale člověk ji nemusí zamordovat. Já nemám problém třeba s tím daňkem, kterej si žije hezky, svobodně a pak to přijde rychle, ale takhle na tom dvorku …. to mi nejde. Takže Ti moc rozumím.

Hele, něco pro Tebe mám:

Attachments: