Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Zdravim vespolek
Vcera jsem konecne vystrihala posledni obrazky ( dohromady asi 50 ks od 1×1 cm po 5x 5cm, samozrejme ne ctverecky, ale spis kyticky nebo zviratka a dalsi )
Dneska uz jsem pracovala na albicku. ☺️ Je znat, ze je mi o dost lip. Nemusim si porad utirat frnak a kdyz sedim v klidu, tak ani moc nekaslu. Takze prace jde od ruky. ?
Vcera mela Clouinka psi navstevu. Zastavil se tady byvaly soused s cubinkou. Ta si chtela hrat a porad na Clo dorazela. No a moje zrzavka se ji rozhodla tvrde ignorovat. Ovsem po chvili jsem musela souseda pozadat, at si cubinu privola a nenecha ji Clo neustale obtezovat. Ze bych nerada, aby mel fenky dve, az by se Clo nastvala. Moc se divil, jaka je Clo netykavka. Takze jsem to obratila proti nemu a ptala se ho, jakou by mel radost, kdyby do nej Vilem po celou prochazku strkal, sahal na nej ,placal po zadech. Vytresteny oci byly jasnou odpovedi.. vubec netusil, o cem mluvim. Takze jsem mu vysvetlovala zaklady chovani a zaroven i jeho povinnost vuci druhym psum. Nejak nechapal, ze kdyz ma maleho a mileho psicka ( bisonka), tak by mohl nekomu vadit. Asi jsem byla hodne durazna, kdyz mi na konci prochazky rekl, ze takhle s nim o psech jeste nikdy nikdo nemluvil. … Ach jo, proc si trouba, ktery v zivote nemel ani mouchu porizuje psa a ma pocit, ze nemusi nic delat, ze ono samo? ?