Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Husenkýý, husenkýýý vídám ráno husenkýý. Mrňata jsou často na hřišti – jak se patří 😀 a dospělí je dozorujou. Mrňata rostou jak z vody. Mám se na co vždycky ráno těšit, když jedeme. Běloušové dneska vidět nebyli, takže tam mám smolikof.
Ale to neva, hlavně, že byly husénky. Já bysem taky chtěla husénku, enemže se mi domů nevende. Vlastně nechápu, proč jsou fšicí vyprděný z labutí, když husénky jsou krásnější? Teď myslím konkrétně ty divoký. Jsou barevný, maji oranžovej zobáček a jsou otomilý. Konec přírodopisnýho hlásání.
Brut
žádný brej večír, Rrrrrrrrrrrrrámštán dycky rrramštáájn. 🙂
no potkat prasca ešče s dítětem, tak mě šlehne. to ne, to ne. U nás je taky jeden kus velkej jak stodola. Spadnul skorem Olince do auta. Měla co dělat, aby to zastavila, bylo to na konci lesa nad náma v tom klesání a on doslova spadnul z toho kopce nad silnicí, prostě hópnul a bylo. Brrrr. od tý doby se tam večer „plouhám“ s očima jak letec při přetížení. páč jako jo, mají tam svou trasu.
, jak ocenuje tvou bundicku a malem jsem se smichy pripocurala .. tys vazne strelena
nááhodou….. no náhodou teď mě vocenili, že jsem stihla v tom našem průseru ešče vypomáhat na jiný sekci, kde taky měli velkoprůser, neb jim taky odpadli lidi a nebyl nikdo, kdo by věděl. ENEM JÁÁÁ NA CELÝM SVĚTĚ SEM VĚDÍLA! A vlastně i bez nadsázky a ironie, páč prostě ty procesy jsem tady v daný moment znala jen já a tak jsem šla. Mám radost, když to vodsejpá a z průseru se vyhrabeme. To je pak takový oživení tý práce vlastně.
Tak to si byla krasne, klidne naspidovana,
jojoo, bylo to moc prima, fakt. Užívala jsem si to. A radši to právě stopla, a poslala se cíleně do peřin, abych si nevyrobila větší průseron, než mám. Ale bylo to fajný, žádná extáze, prostě jsem supr fungovala, bylo to klidný a totál bez únavy. Překvápko takový. Ale cíleně to zkoušet nebudu. 🙂 I když jsem experimentátor. Nicméně si myslím, že tam byl souběh tý energie z koncertu, kterej byl úžasnej, a asi překročení hranice spánku v nějaký optimální čas.
Maya
ja na tom nevidim nic spatneho a nemyslim, ze by to byl nejaky zavazek,
ne, já na tom taky nevidím nic špatnýho, to vůbec, vůbec. Ale pro mě to není, no. I proto, že tak nějak vnímám, že by třeba některým lidem pak bylo blbý přijít a číst, když by měli pocit, že to musí zaplatit a třeba nemůžou. A to nechci.. Necy nic platit, chci dělat radost. To je moje platidlo 🙂 . Úsměv na rtu a dobrou kartu! Moje heslo dne. 😀 A já Zrzavce i vnímám jako něco jinčího, milýho, hlubšího a peníze takovýhle věci enem pokazej.