Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

Maya
    To kafe sem parkrat videla a treba kdyz sem cvicila s charles b fit coz je afroamerican anglican zijici nekde u olmiku s ceskou tak ma super cvuci videa a kafe sem „koupila“ parkrat

Existuje platforma herohero coz mi rikala znama ze napred mam publikovat tam pod platebji branou, ze ona by to platila rada ze ma.clanky rada, a pak se zpozdejim treba par mesicu to vydavat u sebe aby sis jako platila premiovej obsah, ale
    1) si myskim, ze kvuli jednomu ctenari to nema smysl
    2) temhle princip me uz vadi, nedelam odbornej casopis misto prace aby to bylo nutny a melo to velkou zakladnu, ale oblibeny to je hodne mezi mladymi

Zajimavy ale je, ze kdyz sem ji rekla ze mi muze poslat teda prispevek na provoz webu na ucet tak to neudelala:D

A ja si prave myslim, ze by to stejne nikdo nezaplatil ale kdyby se treba seslo kilo…

Ono jako za 10kc nebo 40 ten clovek prece nemuze od tvurce cekat nejaky zavazani se k dalsi tvorbe, ale kdyby se seslo par dvacek, tak je to prijemny a je to na to kafe na nadrazi:D (kdyz mi nekdo pul roku visi termosku a ja si ho nemuzu delat z domu:D

Ale tak mam aspon caj a kafe na chut tak to proste nrpotrebuju, ze jo:D

Ja mam taky kus umelyho zubu, i kdyz se mi nedavni zdal sen ze mi upad, ale tfuj byl to jen sen.