Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn ábend majne líbe Kindr.
Sem tu a Fifijová bé mít zasejc šok, že už je další den. Nejni, proto jsem popřála gůtn ábend. Právě jsem se vrátila z večerního venčení o který si řekl RUmíček.
černej čaj
pointa neni psat, protoze je to placeny, ale ze lidi, co radi ctou tvuj web a radi na nej chodi ti budou chtit prispet na provoz i za to, co si u tebe uz precetli.
já vím, jak to myslíš, ale pro mě osobně by to bylo zavazující. Ale ten princip chápu.
Thielli – vona přišla Thielli?? Nejni možná? A půdle taky přišly. Moc Ti to sluší Thielli je to krásná fotka všem vám to moc sluší. Všem.
Fifi
Ty si pako.
😀 😀 byla jsem si jistá, že to oceníš. Chrstla jsem si kafe na vobražofku, když jsem to viděla a doufala, že se mi podaří hodit sem obrázek. Taková šance hned tak nepřinde 😀 😀 😀
v posledni dobe pomerne prijatelnej psi spolecnik. Nahodou, ono to zase brzo prejde.
nepřejde, nepřejde, nepřejde. Musíš to říct třikrát za sebou, 6x se otočit v protisměru hodinových ručiček a devětkrát si odplivnout ohnivou slinu. Pak se to nestane 😀
Ha Petrs – dík za odkaz číhnu!!
Brut
Venku zima, ze by psa nevyhnal
naše vyhánět taky nemusíme, jdou sami a skáčou mi u toho po hlavě. Bylo venku příjemně.
To neznám stlety?? musím kouknout. Aháá? nevokazuje mi to nic??
Jasně, že mi bundička moc sluší, i vedení ji ocenilo 😀 😀 😀 😀
Budu držet palčáky, aby se podařilo zuba nějak zachránit, aby něco vymysleli. Vím, že to máš komplikovaný, ale určitě něco vymyslej, určitě.
Tak jeste vic naspidovanou, nez si bezne, si radeji nepredstavuju. To si utahala cokle do mrtva a uhonila Brtnika pri praci, ne?
No hele bylo to supr, já byla fakt jak, když na něčem jedu. Myslelo mi to rychle, konala jsem rychle, nebyla jsem vůbec unavená a do toho spaní jsem se musela donutit, páč mi bylo jasný, že to už by dobře nedopadlo. Ale neměla jsem právě ani potřebu spánku, to bylo zvláštní. Brtnika jsem jen donutila jít chrápat.