Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Esuska
Teda, takova velka pochvala bilundicky hned po ranu cloveka nakopne k dobre nalade. ☺️ Zvlast, zkdyz mu ta bundicka moc slusi ?
Jestli pujde zub zachranit, netusim. Odstipl se dost blbe a ja nemuzu zadne dlouhodobe tisici inijekce, jak davaji. Tloukly by se mi s praskama a mohl by nastat maler. Navic na nektery mam alergii. Takze se obavam, ze zub pujde ven.?
Ale uvidime, co mi reknou . Jen mam smulu zubar ma 14 dni dovcu ?..Fakt me asi odvezou do blazince, jinak nevim .
Maya
O rozhozenem spani bych mohla vypravet. Celozivotne mam spani na prd. Staci nejaky divny zvuk a jsem vzhuru ( treba cvrcek venku, kdyz predtim byl klid),o svetle ani nemluvim, usnout u televize muzu jen, kdyz jsem nemocna, jinak mi vadi atd. No a jednou za cas proste pres noc neusnu, i kdyby koza na praseti jezdila. Takze jdu spat az druhy den vecer, jako chodim bezne. Kdybych si lehla pres den, tak to pak budu uplne mrtva a navic vecer nebudu schopna usnout.
Takze po par letech a nekolika pokusech, kdy jsem usinala v ruzne hodiny atd, , tak jsem radeji vzhuru.