Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska se mi pěkně běželo do prasé. Kolegyně, která mě pak viděla dobíhat, ve výtahu říkala, to vy se tak do práce těšíte, že utíkáte? 😀 😀 Odvětila jsem jí, že ne, ale že potřebuju potrápit plíce, aby se koukaly vzpamatovat a makaly. Jo a sem se ani nepochlubila 😀 Hehehe, jedu si tak v tramvaji domů, přes uličku si sednul kluk tak šestnáct, sedmnáct….zaregistrovala jsem, že na mě kouká, ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Pak si stoupnul, přišel ke mně a pravil.“ TO JE SKVĚLÁ BUNDA!! FAKT SKVĚLÁ!!“

A usmíval se jak sluníčko 😀 😀 Musela jsem se smát a poděkovala mu s tím, že to je dárek, který jsem dostala a že ji velmi oblibuju. Má pravdu, je skvělá. A člověka v ní nepřehlídnou 🙂

Brut
    ten zub, ježiš to je moje noční můra!! Panebože. A nepůjde zachránit?

Ohanet se tim, ze ridic-spolujezdec neco vidi jinak, nez spolujezdec bez ridicaku mi prijde trochu mimo.

se ničím neoháním. Psala jsem to proto, že jsem to sama právě zažila – vnímám tu změnu, když jsem byla jen spolujezdec, co se veze a když už i trošku vím o čem to je točit tím kolečkem a míchat měchačkou ten bencýn. A není to dogma, který bych někomu vnucovala, je to čistě jen můj názor a zdůvodnila jsem i proč. Jestli ho někdo přijme nebo ne, to je jeho záležitost. Byla to reakce na dotaz. moc nechápu to celý okolo, abych pravdu řekla. Někdo se zeptá, někdo odpoví.Nic víc, nic míň.

Dennyky
    No nic, nebudu to raději rozebírat, je přece jedno že je sucho, „já chci teplo a slunce “

jojo, takových tu v práci máme většinu. A u Brtnika to stejný. Jak padne kapka už fšicí frfňají. Že voda ubývá, chybí, to nevidí. Páč v Prahé přece vodovod, že jo. A hlavně, voni se chtěj vopalovat, to je častej argument, to je pravda.

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.