Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Ted jsem procetla debatu o spani v aute.
Nikde neni psano, ze musi byt spolujezdec za kazdou cenu bdely a nemuze usnout. Za posadku vozu nese zodpovednost ridic a on sam by mel odhadnout, jak se pred cestou citi a pripadne rict, ze chce klid, hudbu, pokec atd.
Ohanet se tim, ze ridic-spolujezdec neco vidi jinak, nez spolujezdec bez ridicaku mi prijde trochu mimo.
Pokud ma spolujezdec pocit, ze musi byt vzhuru, hlidat ridice a ja nevim co vsechno, tak at to dela, ale nebere to jako dogma a nevnucuje to druhym, kteri to maji treba jinak.
Mam okolo sebe nekolik profesionalnich ridicu a kazdy na toto tema mluvi jinak. Jednomu vadi, kdyz spolujezdec spi, druhemu vadi, kdyz mluvi, dalsi potrebuje poslouchat oblibenou stanici v radiu atd.
Myslim, ze by se kazdy mel zaridit tak, jak mu vyhovuje a to treba i s tim zklimbnutim , ktere na spolujezdce muze prijit stejne necekane jako na ridice. Bude v tu chvilu nutit ridice zastavit, aby se oba osvezili, kdyz musi byt za kazdou cenu vzhuru? Jak se v tu chvili zachovate?
MirkaD
Klid, nic se nedeje, prispevky a dotazy davej, jaky budes chtit. Ber to tak, ze ne vzdy se lidi shodnou a je dobry si precist i nazor druhych, byt treba radikalni nebo neprijemny.
Hlavni je, aby si se ty citila dobre a prijemne. Ve vsech situacich a vzdy.
Jsem rada, ze Dafi nema horsi vysledky a lecba muze pokracovat dal…