Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Fifi
Teda, to je pako.. jeste, ze si mela bundi a neprocvakl ti ruku uplne..
Super cena za pumpu… To by si od firmy mela mnohonasobne drazsi a jeste by si cekala, nez se uraci prijet…
Cajik
Vyrid, prosim,ze je mi Valinky lito. ? Pyometra by mela zmizet. Taky s ni mam takhle zlou zkusenost. Nase Dennynka mela uzavrenou, bezpriznakovou . Kdyz uz se priznaky objevily, tak bylo pozde, telicko boj prohralo. Od te doby se ji bojim
MirkaD
Teda, beruska mala, unavena. Jsem zvedava, jak ji dopadne vysetreni na szitku. Ale ono to muze byt i neustalou zmenou pocasi. Prece jen jsou psi na ty vykyvy citlivejsi, zvlast s nejakymi zdravotnimi problemy.
Co se tyka aut, tak ja jsem zvlastni typ. Ve vetsine pripadu se s cizimi ridici v aute bojim, takze nespim. Pokud jede nekdo, komu verim, tak prevazne nespim, protoze se vrtim, jak mi boli zada. To uz musim byt bud neskutecne utahana nebo nemocna, abych usnula. A i to nespim dlouho, jen chvilicku, nez nakopnu vnitrni baterku..
Nemam potrebu porad mluvit, takze se koch, mlcim a nemyslim si, ze bych byla nespolecenska. Ale pokud bych jela v aute s clovekem, ktery mi nesedi a spolecenskou konverzaci bychom vycerpali, zavrela bych oci, abych mela klid. Ono povidani o nicem je vycerpavajici normalne, na toz v malym prostoru auta. Pokud to nekomu vadi, tak ma s danou osobou mluvit sam. Neni moji povinnosti za kazdou cenu vymyslet tema a rozvijet ho. Snad dokaze dospely clovek jet i v klidu, bez toho, aby ho nekdo bavil. Kdyz s tim ma problem, at se treba cte nebo posloucha hudbu…
Kimi
Gratuluji k cistym ledvinam ☺️
Ted je nejdulezitejsi, aby si uz zadne nevyrobily.