Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brýtro, pršeloooo, pršeloooooo hurá, konečně po jaký době pršelo.
A my máme ve sklepě skorem celou dlažbu položenou, enem dvě řady, dořezky, okopky a můžu spárovat.
Kimi tak ale to je pěkná zpráva, že to Betulí takhle pěkně progaučovala. Ha! Objevila jsem díky vám, Kimi a Bety, nový slovo! Progaučovat, to zní líp než prokaučovat 😀 . Sem si myslela, že když bude pršet, že ta pouť třeba nebude tak intenzivní, že tam nebude tolik lidí, ale to je blbost, vyhrávat budou i tak. Tak ale fakt supr, že to doma bylo v klidu.
černej čaj
zlocin bez zeptani vytuhnout, asi me teda za trest v tom holandsku meli nechat, at jdu domu pesky
To tu, myslím,nikdo nepsal. V příápadě, že řidič je čerstvě vyspsalej,a na štreku připravenej, je to trochu jiný. A je pak lepší, když spolujezdec vytuhne hned někde na začátku , prospí se a pak je naopak šoférovi parťákem a nehrozuí, že usnou oba.
Hele, Mirka se zeptala – obecně,zcela obecně. Já jsem jí, zcela obecně – stejně jako Petrs – počítám,že těmi některými, máš na mysli mne a jí – odpověděla. A napsala jsem i zdůvodnění, proč to tak vnímám. Prostě odpověď. Mám takový názor a takovou zkušenost. Ať si každej jezdí autem, jak chce, je mi to relativně fučík. Relativně, neb při každodenních jízdách člověk vidí věci, který úplně vídat nechce.
Jdu dělat smaženky.
`