Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Jenze ono je taky tezky ciz to handsko, clovek vstava ce 4h rano do prace a v 8h vecer ho z brna kde.musel cekat nabira ridic co v praci mebyla cely den spal… jedeme.selpu noc az do 6h rano. Su vzhuru 24.
Ridic cca 10.
Opravdu NESMIM vytuhnout bez zeptani kdyz vzadu jsou dva spici lidi?
Ma me na nejbzlisi benzince za trest vysadit ze sw mi na 10 kinut v 6 rano zavreli oci? Zbicovat me at se to znova nestane? Jikdy me nevzit na vylet?
Ja se snazim v tom aute nespat i kvuli ridici, hlidam ho. Ale opravdu se necitim.nijak provinile, kdyz v temne noci usnu.
Porad je to ridicova zodpovednost primarne kdyz ridi.
Kdyz bude mit na miste spolujezdce dite, nemluvne v sedacce, tak to dite ma taky povinnost se ptat a nikdy bez dovoleni neusnout?
Prijde mi ta debata proste divna, samozrwjme ze kazdy spolucestujici idealne chce aby byl v bezpeci on i ridic, aby se nikomu nic nestalo ale proste lyncovat nekoho za to ze vytuhne bez zeptani? Ze jw jwho povinnost zajistovat ridicovo pohodli?
Je samozrejme uzitecne kdyz pomaha navigovat,dohlizi na ridice, na provoz, proste se ucasrji bezpecne cesty ale fakt neni nijak zakonem damy ze nesmis usnout.