Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

Mirka D.
    nejde o prohřešek 😀

Jde o bezpečnost to jednak – protože když usnou všichni, tak hrozí, že opravdu všichni. Tak jak jsi to psala, jsem netušila, že jde o dvacet minut jízdy. Prostě jede se na výlet, to může být já nevím kam, jaká doba. Já prostě zkrátka v autě nespím, aby řidič nebyl sám. Pokud si sám neřekne. Nemelu celou dobu, al jsem tam s ním. Kdo neřídí, těžko si představí, jak může být někdy řízení únavný, nemusí jít ani o extra dlouhou štreku. Stačí, aby byl třeba řidič alergik a už to mu stačí, aby byl při tý jízdě ze samotný alergie unavený. Musí se soustředit a i když je to vyježděný řidič, který jede na autopilota, tak prostě může být unavený z práce apod. Já nespím ani ráno do, ani odpoledne z práce. 30 min. jízdy, než vystupuju, ale únava ráno může přijít jako prd – vím, co mi Brtnik občas mimoděk řekne, po náročným dni to odpoledne ve vedru může taky přijít velmi snadno……….. proto jsem tam s tím řidičem, nenechávám ho samotnýho, abych se jen tak vezla a nazdar, ty se snaž, když držíš to kolečko. Nemelu celou cestu, ale prostě jsem tam s ním.

Petrs01
    Prioritou v autě je pohoda řidiče. A rozumný spolucestující dělá vše pro to, aby řidič v pohodě byl. Jde i o jeho život, že ano. Takže pokud potřebuju aby mi řidič přežil dlouhou noční jízdu, fakt vedle něj nevyatuhnu, i kdybych mu měla zpívat (to vzbudí každýho)

Přésně. Velitel vozu musí být v pohodě.

Kimi – velkogratulace !! to je supr zpráva, že Tě kamínek opustil!!

černej čaj
    jakoze kdybych tomu psovi dala misto, tak me poslechne, jo? asi tezko, ze

ne Ty, majitel psa. Když řeknu psu na místo, měl by tam zůstat přeci.