Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Valinky je mi moc,moc líto..:-(
já včera ve středu v BK,
ráno ve středu v Jozefovským údolí chvilku-to byla Dafča spokojená-les,zima,pařezy….
pak dopo tv kultura čtecí kultura,o půl jedné městem,Palavou k mostku a přes přehradu,kolem potoka už ve stínu,kolem hřbitova do města-Dafoi 3 krát nacpána do potoka se chladit,voda sebou,Dafo se táhla,votrávená jak indiánskej šíp….já šla s tzv.druhou mamkou,ktráa,se před 2 dny vrátila s Jizerek,a Dafi ju deptala svým šnečím tepmpem…tak jsme zakotvily v kavárně,kde Dafča štastmě chrněla na klíně s mikinou pod hzlavou,pak jsme šly dom,krátký vycházky pidi už jen
čtvrtek kosa,vichr,vycházka kolem řeky na sportovní ostrov,kde já jsešm cvičila ve vekovní posilovně,na 2 strojích,Dafi pak obíhala stromya a dávala na pařezu tapky,a mávala,
přes město dom,kde od paní co má taky papřáka-potkáváme se,vyfásla 4 piškotky-paní málem urfla ruce:-D
no pak dom,kde já vyfásla pro tatku oběd od paní ve výtahu,
a pak čtecí kultura,a na meníčko s kamoškou a čtecí lultura,krátká vycházka s Dfi,odjezd dom,večer s Žerykem,dnes ranní po dědině,mezisměna-kde pro pobavení napíšu co jsem měla na sobě-termoelastáky,další manšestrový elastáky,manšestráky,mysliveckoou zimní sukni co je do půli lýtek,termotriko triko s krátkým,svetr,mikinu,vestu,mikunu kolem pasu,šátek,a zimní ponožky nosím furt-masart-málem jsem zmrzla!!!!!,
večer vycházka kolem rybníčku,velkejch ohrad+obíhání stromů
- Odpověď byla upravena před 11 měsíci uživatelem MirkaD.