Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Brut
no a to počkej, až přijedeš, to béš mrkati na drátek.
Já taky nevím, kolik mi to z tý věže hodí a jestli jsem to udělala dobře. je to první pokus, ale zamlouvá se mi ze dvou důvodů. Vlastně z víc důvodů. Jednak – stačí mi na to málo místa, druhak je to ftipný, treťjak ta brambora by z toho v čem bydlí měla na konci vyrobit celkem slušnou zeminu, nebo aspoň základ komposta. Až to pokvete, bude to zajímací prvek zahrady no a naposledek – třeba to fakt hodí nějakou slušnou úrodu a to by bylo supr. Koně mám přes silnici, takže zdroj bobků je, slámu mám zatím taky a když nebude sláma, mám domluveno s koňáky, že jim tím zlikviduju starý balíky sena – páč se to dá i do toho, no a když to tak půjde, budu mít porád krásnej kompost. Nemusim přerejvat, jen to přehodím vedle do Zvýšeňáků a fertig.
Zelenina má od včera zaracha, bylo fakt zima a foukalo hodně, nechci , aby se mi to polámalo. Ostatně sálátí se tvářej, že je jim v tom včelíně i líp než venku, tak jim to neuškodí. Dneska taky asi ven nikdo nepude, musej to vydržet.
to si nepamatuju už tu debatu????
Cestou od New Bubu k nám, po sjezdu z dálnice je lovecká obora. Jeleni, mufloni, daňci a tetkonc něco bílýho jsem tam viděla – nejdřív kozy jsem si myslela, že utekli Bendovi 😀 😀 , ale ne podle tvaru hlavy je to srnčí. Sem tam ho člověk zahlídne. Stejně jako ty husénky krásný, divoký, to je tak krásnej pták!