Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsme fčéra proočkovali naši ohaří populaci a pak jsme ohaříkům dopřáli drobátek socializace. Slušně se ochladilo teda. A řiká se Studenej máj f stodole ráj, takže budu bohatá bramborama asi 😀 . Ostatně už jich vylezlo v br.věži 24 kousků! Baví mě to, je to výbornej pokus. Oblíkat a slíkat věž z pyžama je sice drobet vopruz, ale uvidíme, jak budu úspěšná bramborářka. rajčátek mám 6. už by to potřebovalo ven. Saláti prohlásili, že ven nechtěj, že ve včelíně je líp, muškáti s nima držej basu. Ředvičky rostou. Konec zemědělskýho hlásání a začíná hlásání přírodovědný.
Dnes ráno jsem donutila Brtnika zastavit u rybníka cestou do prasé, protože tam bylo velkohejno husénnek. Malý smradi v počtu větším, než velkým. Už pěkně poporostli. Choděj si hrát na hřiště 😀 jsou tam tři grupy. Na hrázi byl jeden novomanželský pár, ještě bezdětný. Jsou krásný! A včera jsme viděli zase místního luňáka a taky mají v oboře, cestou k dálnici stádečko bílých srn normálně. Myslela jsem, že kozy tam maji k těm jelenům a muflonům, ale ne, bílý srně tam jsou. Konec přírodovědnýho hlásání
Ha ranní ptáče Dennyky
co venkovní žaluzie, nedalo by se to nějak tentononc? Jsou i účinnější, než ty vnitřní, protože rovnou zabrání sklu, aby se rozehřálo.
Takže workshop zrušen? 🙁
Ad klimačka – my nemáme klimu ještě doinstalovanou zatím, ale je s ní počítáno. Já to nechtěla, páč se mi to nelíbí, ale uznala jsem Brtnikův argument, že teploty porostou a jednou budeme rádi, že to připravený je, navíc se s tím dá topit, takže kdyby se rozbilo tepelný čerpadlo, máme náhradu, což se hodí. Jsem zvědavá, jak hlučný/tichý to bude. Je to nějaká echtgold kvalita , tak doufám, že to nebude slyšet
Hm a zase jsem narazila na ten článek o těch čtyřech otrávených vlcích. Šmejd nějakej, zavřela bych ho, až by zčernal.