Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Petrs01
musis psat tajne, jako petrs nula jedna :D:D
ty pluginy neovlivnim:( a kdyz mi kamarad udela neco do toho rucne, coz byva dost prave tak prvni update to zase rozbije 🙁
jo, ona po me startuje neustale, ale minulej vylet na me byla docela hodna, nechala se i pohladit, ale startuje na me na svacine, na bivaku, v restauraci, vsude. kniga ji drzi a vynada, ale ten pes proste je uplnej silenej.
brut
Ja ve vedru taky blbe dycham, predsstava, ze celej den posloucham to huceni, to se radsi udusim.
No jenze ta venkovni cast dela kraval venku, ne? tady sou radovky, okno, dva metry, okno, metr, dvere, dva metry, okno… co das ven, tak to bude hucet o 3 baraky dal a nebudes si moct uz nikdy otevrit okno… vzydkcy kdyz jdu venku kolem klimatizacni venkovni jednotky co huci, tak to bych vylitla z kuze…
takze i ta venkovni je uplne ticha tak, ze kdyz mas zavreny okno, tak ji vubec neslysis? (protoze kdyby mi sousedi dali klimacku vedle okna, tak se uz musim fakt odstehovat)
nastartovany auto ale dela kraval jako prase, takze to porovnavat ze je to tizsi, to je takovy nesikovny porovnani, protoze to porad vlastne nic nerika o tom, jak je to hlucny.
spis by se hodilo natocit na video jak dela rachot ta venkovni jednotka. Protoze kdyz bych ji mela metr od hlavy nad oknem, tak to podle me uslysim.
a proto treba u kamosky prespavam v lete minimalne. Ja dycham blbe od teplot nad 20+ ale fakt se radsi doma uvarim, nez mit kazdej den zachvat.
vsak kazdy podle svych moznosti a schopnosti 😉
mozna vezmu na ibisi aspon malej fotak, ale a byt zatazeno a poprchat, tak nevim…
Denny
s workshopem to je moc skoda, mel byt fotici nbo jaky? uz jedete pak k tomu mori?
jak dlouho pak trva udelat ta svickova kytice? segra bude mit letos 40 tak kdyz si tuhle psala, ze to postu prezije, tak abych ti pak zavcas napsala 🙂 ale do prosince casu dost 😀 bych k tomu vzala i par svicek, tak nevim, jak je to narocny, a jak zavcasu se ozvat? aby si na to mela cas a v pohode a bez stresu to stihla