Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Cajik
My mame klimacky venkovni, takze uvnitr mistnosti mas jen tu cast, co chladi/topi a je pod stropem. Krabice nam visi na zdi. A fakt nedela kraval. Ja ti ji vyfotim , natocim a poslu, vcetne nazvu.
Popravde receno, ja bych bez ni leto nedala. Jak jsou vedra, tak blbe dycham a to je masakr.
Loni jsem byla prvni cervencovy tyden u segry, ktera bydli v Praze v byte pod rovnou strechou. Od rana do vecera ji tam okny pere slunicko, jak je byt otoceny od jihovychodu po zapad. Prvni vecer jsem zvladla, druhy mi zacalo byt zle a pak to byl masakr. Segra nema klimacku, ale nejaky ochlazovac, kam se nasype led a jak taje, tak ochlazuje vzduch. Jenze to funguje chvili, jinak by musela mit mrazak vycleneny jen na kostky ledu.. Hlidala jsem nejstarsiho a jezdila s nim rano a odpoledne autobusem na fotbalovy kemp. 14 dni jsem se pak davala dohromady.
Ano, nastartovany auto dela vetsi kraval nez ta nase klimacka. Ten segry ochlazovac byl taky dost hlasity. Takze mimo vedra, autobusu, hasicu jsem mela v noci pobliz sebe jeste tenhle stroj. Paty den jsem vypadala jako zombik…