Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Denny

Morgen,
    tak jsem včera trochen pracovala po práci 🙂
    Jo a s tím břichem, už vím, co mu je. Po veškerých vyšetřeních mám nemocnou slinivku, mi zjistili na sonu. Takže dietka, takže se pořád učím, co jíst. Vlastně mě to nakonec i baví nejsem tak unavená, nechodím jíst v noci, nebudím se s pocitem hladu.
    Co mě trochu jako dost vadí, že mi lékaři nedokáží říct CO mám vlastně jíst a co ne. Takové základní věci jako ne tučné, sladké, to je jasné. Ale třeba celozrnnou mouku atd taky ne. Mléko…no nic něco jsem nastudovala docela pomohla i Al 🙂 slinivka nezpracovává potravu tak jak má takže téměř s každým jídlem Kreon 35000.
    Samozřejmě, jsem si vědomá toho, že jsem jedla nezdravě, tak se to projevilo takhle.
    Tak prostě už někdo zvedl prst a řekl takhle ne!
    Ale zvykám si a nepříjde mi, že by to mělo být nějaký problém, vše je o zvyku.
    Takže tak.
    Už dlouho jsem chtěla zhubnout, ale samotné mi to nešlo, nedokázala jsem to.
    A takhle to jde docela rychle 🙂
    Brutice no já bych byla moc ráda, kdyby Ti to konečně vyšlo. V létě nic neplánuju, páč jsem chcípnutá vederem.
    Teda kromě jednoho víkendu v červenci chystáme se do Lednice (kam jinam, v tom vedru, že :-)) na Zayferus – dravce.