Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Petrs01
Znam:D
Ale nikdy sem nepouzila, cpu toaletaky do igelitaku v kapse batohu a pak to vyhazuju ve vsi
Brut
Tak je urcite rozdil neco spravne nevytridit a hazet to vsude po zemi..
Jedno leto meli vedle nas sousedi stanek s gyrosem, asi jak se porad omezovalo covidovy narizeni tak to meli aspon doma a kdo zazvobil, soudedka vylezla a to sme s muzem rikali, ze kdyby to aspon hazeli do nasi popelnice pred domem a ne po chodniku ty dojedeny obaly…
Ono se to nastaveni da i preucit, ale proste kazdej ho ma trochu jiny a uplne predelat se taky neda, spis korigovat na zaklade zkusenosti.
Ja trochu pres bolest chodim, jako ze mi maddy od knigy pomlatila kosikem spatny koleno, mela sem cesku uplne vytocenou dovnitr a nemohla bolesti ani sedet po fyzio mi to spravil a idealni by bylo na dovcu nrodjet, protoze sem to trochu citila, ale TROCHU s tim, ze kdyz to nepude, tak to nepude. Nastesti se to nezhorsilo.
Ale kdyby mi to na fyzio nespravil tak by to neslo ani odjet…
Mozna, ze ma ten znamej aspon ty endorfiny… takovyho jednoho prave znam, zase chodi povhody kaovybty vojensky, 70 + km do 24h jeste s ukolama a tak masakr terenem ci snehem…
Je takovej tank, tezkej a pomalej, ale kdyz uz je v pohybu tak to MUSI za kazdou cenu na aulinech a to si je bere i na svalovou bolest, ze ma malo natrenovano…