Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

Denny
    Jee to je super forka jak lezi vsechmy kocenkybu sebe aj s uchem.v tlame:D

A krasny pocasi vyslo na to stredohori:)

PetraK
    Vcera sem se bavila s kamaradem, a rikal, ze byl na dovolene s bazicem – ten bazil. I hladovej hledal nejlepsi restauraci kde by se ne zasytil ale nabazil:D
    A ten kamarad ze je ukolovej, ma ukol, tak ho musi splnit a je jedno, pokud ukol je se rychlr najist nebo vylezt na rip. A kdyz se to nestane (treba mu zavrou restauraci nebo nedojde na rip), tak ma nesplnenej ukol a porad to nad nim visi jako „selhani“, nesplneno, a musi to proste splnit pri nejblizsi prilezitosti.

Ja nic takovyho nemam.

Nozna tedy jde o celkove vnitrni nastaveji cloveka. Pro me asi hodne plati to „cesta je cil“ , protoze okamziku kdy uz ta cesta neni cilem, nemam zadnej duvod v ni pokracivat a „cile“ zadny nemam, nedelam, je to pro me neuchopitelny, delat neco pro „ten cil“.
    Jako ze kamarad nedojde na rip, nesplnil, petrs01 nesplni, proste za kazsou cenu pokud je to aspon trochu nozne potrebuje spljit ukol.

Ja zadnej cil technicky nemam, pokud me najednou prestane bavit byt venku (a nemluvum o propadech, ktery ma snad kazdej, hlavne kdyz jde sam, neco dela sam a neni tam partak co podrzi) tak pro me nema vubec zadnej smysl v tom pokracovat.

Kdyz ke nevo prestane bavit delat, nema pro me smysl v tom pokracovat. I kdybych si dala cil mit dalsich 10 let web, pokud me to za pup roku prestane bavit tak to proste prestanu delat a je uplne jedno cobsem si o tom myslela vcera, pred tydnem.nebo rokem:D

Takova akvarijni rybicka proste