Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Kimi

To byl zas den.🤦‍♀️😟 Nejdřív se zasekla televize. Pak jsem zjistila. že je ucpaný záchod, přitom já tam nedávám nic, co tam nepatří, nějaká závada mohla přijít shora. Tak jsem tam nalila čistič a vypravila se na hřbitov, pouklidit a zapálit svíčku. A že cestou vysypu do kontejneru na tříděný odpad sklenice. Před časem každá domácnost obdržela speciální tašku na sklo. Vyšla jsem ven – plné ruce, taška se svíčkami, taška se sklem, vodítko, hole. No a pak jsem byla za stračenu.🐄 Na první signál se otevřou jen dveře u řidiče, ostatní se musí přes tlačítko. Opřela jsem tašku se sklem o zadní kolo, že ji dám před sedadlo spolujezdce, protože kontejnery jsou po pravé straně vozovky. Naložila jsem Bety, hůlky a hřbitovní tašku, když právě šla kolem sousedka a řekla mi, že zemřel Jiří Bartoška.😢 No a já v šoku nasedla do auta a začala couvat, načež mi pod předním kolem zarachotila taška se sklem. Vystoupila jsem, taška natržená, jedna sklenice na střepy. Pneumatika vypadala nedotčená. Posbírala jsem, co se dalo a vydala se na cestu. Při večerním venčení jsem ještě koukla na pneu, vypadá opravdu ušetřená. 🙄