Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

CO JE DNESKA? CO JE DNESKA?? DNESKA JE VELKÝ PÁTEK! OBŘÍ PÁTEK, PROTOŽE DNESKA TO TU ZAKLAPNU A PŘINDU AŽ V PINDĚLÍ, COŽ JE GEINÁLNÍ, NAPROSTO GENIÁLNÍ.

Možná budem budovat druhý malý óserko na předzahrádce. Dodělám si ten záhon velikej tam, budu vyrábět klobásy, páč přijde Ričrd, přivezou nám písek, bé se betónovat. Ohaři budou mít radost, páč tam budou mít návštěvu, fšicí béme spokojený.

Ty vole – Brůtice!! Já tomu nevěřim, Brůtice tu!! AHOOOJ BRŮTÍ!

To jsem netušila s těma holubama, musel bejt překvapenej 😀 😀 . Ale pařáty to má hrozný teda.

Jinak bude capu malo. Nekde u Arabu si z nich udelali sportovni terce a v Ugande je lovi , aby nemeli tak velky hlad

Panebože!! To je hrozný!!!!!! Já měla takovou radost, že se jim konečně daří, že přibývají. To jsem asi neměla číst. Máme kousek od nás Káču s Karlem, jak sem si je pojmenovala. Ach jo, achjo, ach jo 🙁 . Lidi jsou xindl prostě.

, ale Fifi ma voduu. Kachna ma dveere
    a Ema mele maso 😀 😀 😀

na prednich packach, co mela jako mala, ji ted obcas zlobi.Asi se ji tam pri lecbe udelaly srusty a obcas ji tahaji nebo jinak zlobi.

🙁 to je hrozný torpédo teda.

Já se snažím se v tramvaji nedržet, nesahat tam na nic, je to boj, ale jde to 😀 . S tím sezením – jde to drapnout i přes ty nečalouněný sedačky?