Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tady můj klon! Mám vás od sebe pozdravovat 😀 😀 😀 😀 zatím zvládám. Fčéra sem přišla dom jako ten hadr na podlahu vyždímaná. Ale i tak jsem po venčení stihla naházet tak 3/4 vyvýšenýho záhonu, už tam mám i hnůj, dneska tam prdnu navrch pěknou hlínu a mám to fertig, můžu zase začít řádit. Mám tím pádem už 4. A za chvíli budu mít bicáky jak Brtnik 😀 . No to asi ne, že jo, ale něco málo tam bude. A taky už máme plnou nádrž na dešťovku, může se tudíž nejen dozasypat, ale taky zabetonovati. Hurá.

Fifi
    mně čoveče tetkon stačilo k prozření okulárovýmu, že jsem si brýle vyčistila nějakým sajrajtem na monitóry a hele to byl skok! najednou vidim vo třicet let míň 😀 😀 . Ne, že bych si brýle nečistila, nemyla, ale todle je nějakej echtgoldutrejch co fakt funguje. Rozjasnilo mi to monitor, brýle a tím pádem i život 😀 😀 😀

Gratuluju k nový pumpici a jsem zvědavá, kolik to bude koštovat. Já si fakt nechci představovat, kolik u nás bude stát vyčištění tý studny, která vede od nás až do Melbourne 😀 😀 . A přeju Tvé staronové studni, aby v ní bylo dost vody.
    A sejkory halt musej bydlet vedle někde.

No jo, já jsem varovala, že nemám hádání, že nebude nic. Sem se snažila to nepřerušit, ale prostě už fakt nemám.

Fanouska po delsi dobe, na 10,5 vypada paradne
    🙂

Kachna
    Viděla jsem v neděli eurasiera – nefalšovanýho, božího, vypadal tak krásně, jak jsem si ho představovala,

to závidím, a jakej byl povahou? Gratuluji k odehnání zvracecího sajrajta.

Pochůzkářky maji teplotní šok, chucery, ale myslím, že na jednu stranu pro ně lepší, než kdyby bylo tropiko.