Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fifi

Zdravicko vespolek,
    to byl dneska uspesnej den. Rano pipla sms, ze mam konecne hotovy brejle. Tak jsem si je vyzvedla, mam zrak jak rys ostrovid. 🙂 Akorat z tech na cteni se mi mota skeble, musim si zvykat postupne.
    Pak mi pipla druha sms, pred vikendem jsem nasla jednoho pana vedle z vesnice, co opravuje pumpy na studnich. A ze jestli by se mohl odpoledne stavit na to mrknout. Prijel se synem, nekolikrat se spustil po zebriku do studny, odflexil spatnej kos a vymenil za novej + novy kozeny tesneni, doladil odtokovej ventil, za hodinu mel hotovo! 😀 Pumpa pumpi, po x letech mam voduuuu! 🙂 😀 Fakturu uvidim zitra, ale jiste to nebude 15 tacu. Jsem nadsena. 🙂 Jo a perlicka, pumpu zrejme ponicily ty sykorky, co tam v zime bydlely vevnitr za rukojeti, nanosily tam tunu bordelu, kterej popadal dolu. Takze odted na zimu musim pumpe balit vrsek, at tam nelitaji.

Esusova
    Klidne pisni coby klon. Chybela mi hadanka, budiz to varovanim pro nas vsechny. Fotme a posilejme. Ja nasla konecne nabijecku, tak poslu tadaaaa zadky! 🙂

Maya
    Se cloveku ulevi, kdyz ma zase na dva roky klid, vid. U auta prachy litaji fest, kor esli si to mela v autorizovanym servisu.