Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Petrs01
Mam dehydro 2x na kazdy den + kase ovesny a bramborovy na cca 5 dni, 4x bude hospoda prvni 3 dny a pak nekdy asi 8 den, a 4.den bude lidl, kde vezmu zavdek jejich ne moc dobrym a drobivym chlebem, ovocem, mlecnyma vyrobkma, syrem, uzeninama
To sem jidlo osekala na dren, s podrobnym rozpocitanim co si muzu 4.den v lidlu koupit.
Chodit budeme 20 denne, no nekdy 16, proste bud slovensko takhle nebo nijak:(
Tu karimatku bych si koupila znova, je skvela, ale nekoupila bych si tu UltaLite verzi, ta je mizerna (osobni zkusenost). Tuhle na moje doporuceni ma pulka kamaradu uz od skotska v roce 2019 a porad drzi a hlavne ji neprolehne ani 110 kg chlap
Nad quiltem premyslim taky trochu, ale vetsibou nemaji limec a kapuce a taky se tim hur manipuluje provlikanim na karimatku.
Su ve fazi, ze dokud sem spala na boku byl ten spacak super ale ted potrebuju hodne mista na nohy – spim jakoby na brise a nohu vyhozenou do pravyho uhlu v kycli a pak v koleni. Ta 58cm sirka je na to tak hrabicni, uzsi nelze.
Na penovce skladaci spim v lete radsi z dekace ale na tu nedam plastenku:D
S tim 18kg baglem dam 25km a 1000 vyskovych na pohodu, takze myslim, ze to bude v pohode, ten kveten jeste muzou jit teploty dost dolu a blbe se to odhaduje.
Prave, vim, co hych mohla nechat doma, abych usetrila ale nestoji mi to za tu vyraznw velkou ztratu komforu za „par gramu“ ale byt hrejivej chlap, tak usetrim v pohode tak kilo:D
A taky do dvou mate treba jeden filtr, jedno vareni… nebo tarp pro 2 vazi jen o neco malo vic nez tarp pro 1.
Do skotska sme meli stan a pulka regulerniho samonosnyho stanu pro 3 vazila 1,4kg… a tarik pro 1 vazi jen o malo min a pritom komfort stan i kdyz s obyvatelem kde mas dost mista versus tarp je… nepopsatelny:D