Fóra › Ostatní › Dvě pudle II › Odpověď na: Dvě pudle II
čajíku,
to je ta lepší varianta s Charliem, ta je dobrá… 😂 prostě po dojezdu jen vedle dveří položíš teplé grilované kuře a je to.
Fifi,
děkuji za slova podpory a útěchy. Paradoxně madam vystřelila tady u nás ve městě, kde už krásně slyší na povely, kde se naučila čekat sama u některých obrubníků, kde drilujeme zastavování, tady vlastně začínala chodit na volno. Všude jinde byla jištěná.
No, nedá se nic dělat, megi mi kromě vlaku pomáhala vzpomenout si, jak se pracuje se psem i na výletě, takže osnovu máme. Po dobu, než se to naučíme, to jistíme zlým obojkem, který sedm let ležel v šuplíku. Paní hnědáčková ho také měla asi rok (ne na svou strachovku, ale na svou anarchistickou povahu v mládí) Cheval na něj funguje, pípnutí na ní funguje líp než moje řvaní, ale budu raději, když ho časem také odložíme.
Ona ta Cheval potřebuje strašně moc pohybu, moc. Není to pudl do města jako je Eliette. Ona není unavená, ani když jsem na kole a holky běží. Ona nejde po cestě ani deset metrů, vychyluje se neustále do všech stran. Takže když chodíme u nás ve městě, vyměkla jsem a na velkých travnatých plochách jsem jí zase povolila běhat za holuby. Takže ona si za procházku dala několik sprintů, a byla spokojenější.
Chyba. Tudy cesta nepovede. Když neodliší, za čím se běhá a za čím ne, dostane běhací pás doma asi. Nebo koupím dron a každý den si dá padesát kol po oplocené zahradě a pak teprve půjde ven.
Prý pudl s hendikepovanou nohou… 🙄 heh.
- Odpověď byla upravena před 2 týdny a 5 dny uživatelem Thielli.