Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem zase hýr na značce. Celá jako natěšená 😀 😀 . Ale co, v pátek mám volno, tak to přežiju. Ztrhla jsem si zas ty záda, Brtnik byl taky strženej, tak jsme fčéra jeli roztočit prachy do zahradnictví. Takže co? Takže si ty zád

Vona přišla kachna??? 😮 a aji s gólijí? 😀 , čaau kachnoo! Jak se vůbec daříš? Co děti?

Odettoooo jsi tu někde?? jak Gremlin? Zdravotně, psychicky?

A Zlatka je tu taky! Huž je trochu líp, už ses z toho zavirování vyberchala?

Mirka D. to je ftipný, to psí drobení na vodítkách 🙂

Kimi – hm, to zamrzí, když se to takhle nepovede, jestli by bývala bylo nestačilo s ní poodejít a až by se uklidnila se vrátit?

Fifi
    nadrze. Hlavne zadny sesuvy

taky jsem se trochek bála, páč se to místy trošku propadalo, ale dobrý, on to pak stejně musel udupávat i Brtnik, protože jak je delší, má delší nohy, tak se tam líp vešel. Už nám chybí napršet jen půl metru nádrže a může to jít celý pod zem!!!

Kdyz jsem si najela na ten sutr s autem a resila jsem nahlaseni skodni udalosti, to bylo vse jen AI, zadnej zivej clovek.
    no to by mě asi zabilo, já si vždycky jedu – přepojit na operátora, přepojit na operátora….jasný, vo půlnoci těžko, to chápu 😀