Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Cernej caj
No, čekám, jestli se někde neudělá kapsa, ale při ohledání jsem nic nenašla. Naštěstí jsme šli zrovna tahat, tak měl bohatě polstrovaný dlouhý postroj, podařilo se mi ho zvednout na zadní, ten idiot mu šel samozřejmě po krku… Nevím, jestli není zhmožděný, ale fyzicky se mi zdá v pohodě. Psychicky… blbý, veškerý emoce vypnutý. Vůbec jsme z něj toho psa nemohli sundat, už jsme ho i odkopávali (jako to zní hrozně, samozřejmě jsme mu nechtěli nijak ublížit, ale venčitel mu sundal i obojek, takže nebyl za co chytit, podle razance jsem čekala, že pojedeme minimálně na šití)… Jsme z toho všichni takoví špatní, vyšokovaní. Já teda hlavně z toho, jak je Gremlin úplně odosobněný. A ten náš blbeček, dušička čistá, ani nezavrčel, on by se fakt nechal sežrat.
MirkaD
Tak máti je jedna “věc”, hlavně, aby to nemělo nějaký dlouhodobý dopad na Dafču, když už tak psy moc nemusí (resp. má o sebe strach).
Já bych ti hrozně přála vedle sebe někoho podporujícího. Ty opravdu problémy neděláš, problémy dělá ten, kdo nemá pod kontrolou své psy… 🙁