Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Kimi

Chtěla jsem dnes jít pochod Líšnický puchýř, šel se už 24.ročník. Mám to tam ráda, po tátovi tam máme kořeny několik generací zpět. Zaparkovala jsem u kamarádky, která tam bydlí. Měly jsem v plánu nejkratší trasu, když jsem ale zjistila kudy povede (hodně do kopce, pak s kopce), vzdala jsem to, kámoška zůstala se mnou. Dřív jsem samozřejmě chodila delší, ale stařence už to nejde. Prošly jsme jen kus vesnice a zakotvily u občerstvení. Jak docházeli účastníci, bylo mezi nimi noho psů. Zaujala nás dvojice v doprovodu dogy. Betynka chvíli zírala a pak se vydala k pesanovi. Panička nechala páníka ve frontě a sedla si k vedlejšímu stolu. Pesan měl na obojku jméno Jumbo a hned se začal s Betynkou družit. Padla pusina, čuchání a Betynka se převalila na zádíčka. Jumbo má prý 80 kg, Bety necelých 6. Pořídila jsem mobilem několik obrázků, ale zase budu muset počkat, až mi je Jakub v pondělí přemístí do mailu, pak je dám na gauč. Pořád mě překvapuje, že některých malých se bojí a s jinými velkými je v pohodě. Škoda, že mě minulý víkend nenapadlo pořídit fotku i s tím stafíkem.