Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Zdravicko vepsolek,
Mirko, kde sis zase uhnala zarazenou rymu? Si delala v chladaku nebo te ofouklo? Uzij si dva dny volna, at je ti lip! 🙂
Ja dneska jela za nasima do LBC. Samoze fura svatecnich ridicu, taky cajti byli hooodne vylezli, merili, chytali, kontrolovali. Projizdet kolem nadherne rozkvetlych sadu bylo balzamem na srdce, vloni bylo touhle dobou vsechno sedivy, zmrzly. Na Jestedu este zbytky umelyho snehu a deset stupencu, kdyz jsem prijela, odpolko uz 19 a slunicko.
A podorte, musim prede vsema straslivacky moc pochvalit snad prvne v zivote Pepina. Zvladnul dlouhou prochazku se mnou a tatkou, sidlistem do prirody a kolem sportovist, potkali jsme hodne psu. Huski zalehavala a cihala, bolonak jecel, pudl vrcel, atd, Pepin kracel jak profik u me leve nohy, delal, ze zadny psiska nevidi. Kdyz zajecel pes u plotu, honem rychle Prouzek tahnul od zdroje stresu na druhou stranu ulice.
Fakt borec. Sice me to stalo 3/4 roku zivota, takhle ho vycepovat, ale stalo to za to. 🙂 Pasak to dneska byl. (Tim, ze jsem to napsala, je mi jasny, co nastane zitra. 😀 )