Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

VELIKONOCÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VOLNOOOOOOOOOOOOO VELKOVOLNOOOOOO MŮŽU SPÁT!! MŮŽU SÁZET, MŮŽU SE REJT V HLÍNĚ, HRÁT SI S OHAŘEMA, CHODIT VEN. SEM BOHATEC!!

A sem bohatec i proto, že jsem si z včerejší Ústecký mise, přivezla krom naší dlažby – žiš furt se chystám to vyfotit pro Fifijovou a dycky už je pak tma! – tak krom dlažby jsme tentokrát narvali auto i obříma květniko-truhlikama do dvora. Jsou moc pěkný, barvou i strukturou budou sedět právě s tou dlažbou na soklu domu a se střechou . A taky jeden velikej závěsnej jahodovej květnik a co hlavně? Brambory. budu je pěstovat ve věži. Brtnik mi stočí karisíť a já si tam nasypu seno, kompot, dám brambůry, zase vrstva, zase brambůry…. a pak! Pak, až to vyroste budu bohatec na brambůry! 😀

Ach bože já se tak moc těšim, těším, těěěšim!

A MÁM PRO VÁS VŠECHNY, KDO JSTE SE PODÍLELY – I – NA POVODŇOVÉ POMOCI VZKAZ. PSALA MI PANÍ KUNCOVÁ, KOORDINÁTORKA, ŽE ZA NÍ BYLA PANÍ MACHTOVÁ – TO JE TA STARÁ PANÍ A POPROSILA JÍ, ABY NÁM EMAILEM POSLALA PŘÁNÍ K VELIKONOCŮM A PODĚKOVÁNÍ. TAK VYŘIZUJU. Mně to udělalo velkou radost, vám asi taky, že jo? No a jdu to honem ešče napsat na Zvířetník.