Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem se sice nestrhla, ale záda se mi strhla 😀 . včera jsem si štěpkovala starý malinový pruty, uklízím to, chci zvednout sběrnou nádobu a vrátit ji do drtiče a……prd ho! Huž sem se motala zahradou. Naštěstí se zdá, že zas jen svaly, nic s páteří jako takovou, žádný nervy. Tak to snad rozchodíme s panem Acylpošem 😀

JE JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
    Je jaroo, zlátnou pupencé!
    Vedle ve vesnici už kvete třešeň jako pominutá, naše stařenka si dává načas. Moudrá holka.

Mám rajče. nevydržela jsem, mám rajče. Zatim v květniku. A taky mangolda a saláti dva, v truhliku. Přesadila jsem jahody a dala je do palety. krásně v truhlíku přečkaly zimu, šécky, jsou krásně zeleňoučký a to jsem se o ně vůbec nestarala, prostě jsem je tam před zimou prdla a teď vyndala. Vláhu měly, krásný jsou.

Kimi -juhů, to je supr, že byl výlet a takovejhle krásnej, tomu říkám zahájení jara, pěkně jste si to s paní Beťulí užily, moc dobře se to čte, moc. Musí bejt ščastná, jak se jí to v životě přetočilo. SE stafbulíkem supr, že to byl pán gentlemán. Kdysi jsme takhle- to bylo období bez psí, kdy Brtnik nechtěl psa, byli na dovče v Malý Úpě a tam nám dělal doprovod na prochajdy labroš z vedlejšího penzionu. Myslím, že to nějak přispělo k tomu, že se to u Brtnika konečně zvrtlo 😀

Mirka – s dlažbou ne, ta bude na pořadu dne v tejdnu, ale s tímhle:

https://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2025/04/20250413_132246-scaled.jpg

ale to šlo teda mimo mě.

A MAJÍCÍ VÍC JAK 4-5 PSŮ……
    hm, tak to je pro mě prostě jen továrna na psy :-/

no takže Dafi zhoršenou krev,zvýšený léky za měsíc na kontrolu
    tak třeba se to s jarem zase vylepší? Zima bývá na nemoci prostě obecně blbá 🙁