Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Denny

Dobré ranko,
    v sobotu jsem byli v Prahe na „kultůře“ píšu uvozovky, páč teda
    tohle vidět nechcete. Kdo mě zná ví. že nesnáším sprostý vtipy (co se týče sexu) blbý narážky na homosexuály…tak tohle všechno bylo vidět na představení „Dva nahatÝ chlapi“
    Já si ty lístky nevybrala, dostala jsem je k narozeninám. Po půlhodině trapasu kdy nebyla nouze o to, že se mimo jiné našel použitý prezervativ, řešili se „chlupy“ teď jsem ho našel a to je tvůj chlup, ukaž jaký máš chlupy…jsem chtěla odejít, nicméně Roman říká, vydržím ještě chvilku.
    Nebyli tam bohudík nahatí, ale měli kolem beder prostěradlo, ale asi aby byla „víc“ sranda tak občas oba dva ukázali zadek (Zounar, Martin Kraus)
    Chvíli tam byla Zounara „manželka“ Martina Randová, strkala prsa (který nemá)
    Krausovi všude kam se dalo, sahala mu mezi nohy aby přišla na to, jestli je homosexuál.
    Vydrželi jsme půlhoďky a odešli. 10min. po nás přišla i kamarádka s manželem, která to spáchala 😀
    Ano byli tam lidi, kteří se smáli nepřetržitě…ALE no prostě každej jsme jinej.
    Pak jsem četla recenze recenze a buď teda 90% nebo 0% .
    To bylo druhé fiasko v divadle na kterém jsme s Romanem byli, myslím, že už ho nikdy do divadla nedostanu 😀