Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Ziminka co? ale naščestí zatím nic tak velkýho, jak se předpokládalo. Snad to vydrží i nadále a neposune se to moc do mínusa. My jsme měli v sobotu atrakci pro ohaře. Bagristu s bagrem a následně jámu. a pustila jsem se do odchlupování bílý. Ať žije oboustranná lepicí páska, je to sice šichta, ale jsou vidět výsledky. Kufr už vypadá pěkně. No a máme nakonec zájemce dva, tak se uvidí.

černej čaj
    PROSÍM TĚ PROMIŇ, JÁ TEN TELEFON NAŠLA AŽ VEČER :-/ . To je škoda, mohli jste se stavit- pokud byl teda časovej prostor, když byla návštěva u dědečka. A koukám, že o víkendu bylo v našich krajinách rušno.

dík za odkaz a přeju hladkej start po dovolený. Mně stačí se vracet po víkendu a je to trága!! A já budu mít dovolenou za 14 dníí! Po Velikonočkách. Spojíme to a budem makat na štítech. Doufám, že nám počasí bude přát.

I ty Mílo? 😀 Kafe klub známe, je to moc milý prostředí, poměrně nedávno otevřený, dělali si to sami, majitelka je moc milá a obsluha taky. A měli jste docela štěstí, už si tam často člověk musí dělat rezervaci. Protože přesně – je to jediný místo, kde je večer otevřeno a není to hospoda. Věřím, že se vám tam líbilo. jak jste se tu ocitli?

Petrs
    bych asi vomrzla v tomhle počasí v krátkým rukávku, i kvůli zádům bych takhle nemohla.

Eva C.
    no vona je prostě taky modelína veliká!! Krásná…………. kvíkvé nekomentuju 😀 😀 , páč to je u modelín neměřitelná hodnota 😀 😀 To foto je úplně velikonoční takový

MIRKOOOO
    DODATEČNĚ ŠÉCKO NEJ a …osel lepčí kytky: